Tuesday, 20 December 2011

The best of family gathering!!!

This year holiday was perfect!Baru balik dari Pengkalan Balak yg memang tak dinafikan sangat best.Cantik sgt pantai dia.FYI,bercuti with the WHOLE family memang sangat best.Sampai-sampai dapat pulak chalet tepi pantai betul,memang lepas check in semua orang terjun laut.Mandi sampai kecut jari and sampai orang panggil suruh balik makan.Malam tu pulak barbecuieng time la!!Semua orang makan tak ingat dunia malam tu...ape tak nye udang 2 jenis, ikan 2 jenis , kerang pun ade memang semua orang buat sesi menambah lemak yang sudah sedia terkumpul la jawabnye.Tengah malam tu berkumpul kat pondok tepi laut pastu main game.Ttruth or Dare la,  raja botol la,  pembunuh dibunuh la .Dah tak kisah dah budak ke mak budak ke semua join.Balik bilik malam tu macam zombie melayang je sebab penat sesangat.and pepagi subuh sawat tu, jalan -jalan tepi pantai..best sangat!!!jumpe lubang ketam , tengok pemandangan yg sgt cantik,  then tengah hari tu terjun laut lagi .Main bola tampar dalam air, lumba lari, berenang sampai tengah laut,  buat sandcastle, kutip remis,  timbus badan dengan pasir and cam cam lagi, make me want that memories to remain forever in my heart.Lepas check-out hotel gi jenjalan kat bandar Melaka.Memang this holiday is so sweet and memorable...

No comments:

Post a Comment